Právě si prohlížíte Skautský ples 2019

Skautský ples 2019

Dne 23. listopadu se již tradičně uskutečnil v Lukavici skautský ples střediska Žamberk.

V 19 hodin byli skauti na místech, a čekali na všechny co zavítají. Hudební doprovod zajistila kapela Josky Vondráčka, která perfektně udržovala dobrou náladu a zaplněný taneční parket. Na hosty čekala mimo tance i bohatá tombola, po které se téměř ihned zaprášilo. To samé se dalo říct i o občerstvení připraveném především maminkami skautek a světlušek.

Celým večerem nás provázeli naši moderátoři Natka Indráková a Šnek. Jako obvykle nás o půl deváté uvítalo předtančení starších skautek, které všechny ještě více rozpohybovalo, a pobavilo. Poté se parket naplnil k prasknutí ,a zábava byla v plném proudu. Následovaly různé partnerské soutěže, u kterých se snad každý musel zasmát. Nesmíme zapomenout ani na fotokoutek, který se letos nesl v duchu filmů, pohádek a seriálů. Fotek vzniklo opravdu mnoho, a každá z nich má své „pohádkové kouzlo.“

O půlnoci všechna hudba utichla, a rozsvítily se pouze dva reflektory, ozařující něco nevídaného. Na taneční parket vjelo několik skautských vedoucích na dětských odrážedlech, a rozhazovali kolem sebe noviny za zvuku znělky z Večerníčku. Všem už došlo že jde o půlnoční překvapení, a nemohli se dočkat co uvidí dál. Následovaly scénky z filmů Sněženky a machři, Mrazík, Pelíšky a mnoho dalších. Herecké výkony vedoucích se daly rovnat kdejakému studovanému herci, a proto po skončení tohoto výstupu zaburácel celý sál hromovým potleskem, doprovázený veselým smíchem.

Poté se v sále opět rozezněla hudba, ovšem mnohem divočejší, a parket zaplnilo spoustu mladých lidí. Bar praskal ve švech, a všichni se náramně bavili. Nikdo by neřekl jak rychle to uteče, ale najednou už pod sokolovnou troubil objednaný autobus do Žamberka a lidé se začali pomalu rozcházet.

Teď už můžeme jenom vzpomínat na úžasný ples, a těšit se na příští rok. Děkujeme všem co se zúčastnili, a hlavně těm co nějakým způsobem přispěli nebo pomohli.

 

 

 

Napsat komentář